diumenge, 19 de juliol del 2009

312. “Tattoo Piercing”. C. Sant Francesc/C. Golfín. Alacant (2009).

4 comentaris:

  1. L'última volta que vaig estar en casa vaig passejar per la zona i he de dir que la vaig trobar millor, amb més moviment, més cuidada.

    ResponElimina
  2. Hola . Me gusta aunque es una pena, que siendo la casa natal de Carlos Arniches, no haya ninguna casa-museo que recuerde a los personajes insignes de Alicante. Es Alicante y parece que en eso no cambiamos.

    ResponElimina
  3. Luis, sí que és una pena, sí. Hui mateix, per exemple, els de Alicante Vivo li han fet una –excel.lent- entrevista a l´ectoplasma de Figueras Pacheco i també han esmentat el deplorable estat del nínxol on descansa al cementeri d´Alacant i el fet que encara no se li haja atorgat cap medalla ni el títol de fill predilecte, etc. En fi… Ací tens l´enllaç, per si no ho has vist:

    http://www.alicantevivo.org/2009/07/entrevista-postuma-d-francisco-figueras.html

    Però, també pense que cada vegada som més gent que ja no passa d´estes coses i va tenint certa sensibilitat (encara que per denunciar el menfotisme a molts se´ls etiqueta d´"antialacantins", veritat, Alfredo?).

    Poc a poc…

    ResponElimina
  4. Yo como ex alumno del instituto dedicado a Figueras Pacheco le tengo bastante cariño a esta insigne figura.

    Respecto a lo que comentais de la masa critica de antimenfotisme urbano que alicante esta alcanzando, yo solo espero que acaba cristalizando politicamente. Y no, no me refiero a Vota Alicante Vivo sino que lo enunciados y reivindicaciones de estos y afines sean asumidas por algun partido y entren en agenda politica, porque sino sera un antimenfotisme poco mas que plañidero.

    En fin, romanços...

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.