dijous, 9 de juliol del 2009

300. Plaça Balmis. Carrer Canalejas. Alacant (2009).

3 comentaris:

  1. És una de les coses més tontes que ha fet la alcaldesa esta. Amb el diners de eixes lones, se podria haber donat una subvenció a les cases que hi ha darrere per a que rehabilitaren la façana. I l'aparcament que has posat desprès és una mostra de la lacra que suposen estos edificis que no es cuiden mai, perquè com no viu ningú a ells, no son per "a lluir" i els tenen fets una merda. L'ajuntament deuria obligar als nombroisos propietaris que ho arreglaren.

    ResponElimina
  2. Una de les primeres lones que recorde, molt gran i impactant, era la que tapava l´edifici gris de la Glorieta Estrel.la, enfront del Corte Inglés, i la van posar mentre rehabilitaven la façana.

    Estes altres d´ací sembla que les posen per a tapar les vergonyes, no?

    ResponElimina
  3. Just la paralula adequada. Un altra lona que va ser molt famosa es la de Johnnie Walker a la Casa Carbonell, que van tindre que llevar quan van vindre el reis a inaugurar el monument al soldat de nosequinacosa en la pasqua militar i clar: la van substituir per una amb dibuixets de la pròpia façana perque retransmitien tot l'acte per la tv...

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.