dilluns, 2 de febrer del 2009

208. Campoamor (Col.legi Públic -1992-; després del mercat -1993-; Barraca Popular -1992-).



7 comentaris:

  1. Supose que la foto d'enmig deu de ser la Beneficència...

    ResponElimina
  2. me gustan tus fotos muchissimo,
    un saludo de Alicante!

    ResponElimina
  3. R. L., moltes gràcies. Això anima a fer-ne més.

    Kiko, crec que ja no funcionava com a Beneficència, sinò com a "Escola d´arts aplicades i oficis artístics": això, almenys, és el que posa damunt el rètol de la porta (en la foto del blog no es veu perquè la resolució és baixa).

    ResponElimina
  4. Quan he vist la foto m'han vingut a la memòria els primers anys de viure ací, era l'escola que li havien donat en concurs de trasllats a mon pare, veníem d'Elx l'any 1977, es deia "Primo de Rivera", l'edifici era molt bonic però per dins... les aules encara feien molta pudor a "franquisme", a l'any 1980 encara penjaven als corredors les fotos de Franco, Jose Antonio i el testament de Franco enmarcat.Jo era molt joveneta i em resistia a que mon pare treballara en un lloc així,i vam aconseguir que demanara en concurs el recient inagurat "Azorín".

    ResponElimina
  5. Quina poooor! Franco i Jose Antonio i el testament i segurament el jou i les fletxes i els pelaios i el "por el imperio hacia Dios". Quines temporadetes...

    Mon pare també és mestre (ja fa molt de temps que es va jubilar, almenys setze anys). Vam arribar per ací l´any 1982-3 i a ell li van donar "El Palmeral", però segons tinc entés aquell centre no estava tan encarcarat ni tenia el tuf del "Primo".

    ResponElimina
  6. Unas escenas muy frecuentes en mis recuerdos de la infancia eran los sábados de mercadillo en campoamor, y los días en que bajaba con mi madre al centro a cualquier recado, y pasábamos frente a la barraca popular. La recuerdo perfectamente, los días que ponían camas elásticas y castillos hinchables... incluso haber visto mientras pasaba por enfrente un concierto por primera vez en mi vida (no entré, era muy pequeño... pero me llamó mucho la atención).
    La foto del colegio, con las pérgolas de madera hoy desaparecidas (un nuevo atentado del ayuntamiento), y la de la antigua beneficencia, son auténticos tesoros Carles! De la Beneficencia andaba buscando fotos Enrique Cerdán Tato. Trataré de hacérsela llegar citándote.

    ResponElimina
  7. Doncs quina pena de foto per a Cerdan Tato (ho dic per la brutícia del mercat). No sé, es podria retocar o llevar part de baix de la foto. Tu veuràs...

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.