dissabte, 17 de gener del 2009

195. Cinc fletxes i un home-anunci. Alacant (2008).

La meitat del copyright de la foto (amb els ingressos i la glòria que generarà) és per a Elkiko, que em va donar la idea.
Gràcies!

5 comentaris:

  1. Casi no se ve al chico de detras!!

    Es un aparcamiento que uso mucho (cuando me bajo en coche a Alicante). Sobretodo al principio que tenia vales de una hora.


    Saludos!

    ResponElimina
  2. Juan, clar que no se´l veu, perquè la cosa té una petita història. Resulta que Elkiko li va fer una foto (en el C/ Calderon) dies abans, i em va parlar de l´home-anunci.

    Al poc temps, me´l vaig trobar: va ser traure la càmera i el xic, automàticament, es va amagar darrere del cartell (ja devia estar fart del pes de la fama). Com que per a estes coses sóc molt tímid, li vaig "robar" esta foto i el vaig deixar en pau.

    Salutacions!

    ResponElimina
  3. Ja ja ja, La verdad es que tiene guasa, el hombre tambien fue capturado por mi objetivo mientras realizaba su funcion en calderón.

    Cruzar de un lado a otro de la calle cada vez que el muñequito se pusiese en verde, alzando el cartel.

    Trabajo cruel desde luego.

    ResponElimina
  4. El pobre, tot Alacant fotografiant-lo... per això s´amagava! El que podia fer és diversificar la feina aprofitant l´èxit i, a més de fer d´home-anunci, fer de model i guanyar-se un sobresou.

    ResponElimina
  5. Bé, no era sempre el mateix xic, inclús una xica (de color) portava a voltes el cartell. Ara es veu que l'aparcament ja té prou clients que ja no fa falta l'anunci qeu camina...

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.