dissabte, 6 de desembre del 2008

168. Les 17:08 a Turballos (1996).

Per saber més de Turballos:

http://sosegaos.blogspot.com/2008/06/turballos.html

http://www.vilademuro.net/index.php?pag=196

http://ignacior.blogspot.com/2008/11/turballos.html

I un video on apareix Vicent - que tant ha fet pel llogaret de Turballos- explicant el procés de l´oliva.

http://lasendaoscura.blogspot.com/2008/05/lalmssera-de-turballos.html

3 comentaris:

  1. Cómo me gustan cuando las tratas en blanco y negro!

    ResponElimina
  2. Entranyable, la teua fotografia de l'església de Turballos en blanc i negre. Tens un blog en el qual algunes de les teues fotografies, em remouen sentiments molt profunds i llunyans... Turballos és un d'ells i, el "Pare Vicent", és una institució vivent dels nostres temps, que enllaça amb els períodes de major esplendor de les comunitats dels anys setanta... Que Déu li conserve la vida molts anys. Gràcies per les teues fotos!
    Nacho

    ResponElimina
  3. Gràcies, Ernes. Crec que era Octavio Paz qui deia que "la realidad es más real en blanco y negro". Tindrà a veure amb el yin-yang i els dualismes cosmològics i tot això??? Supose que per esta raó continua atraent-nos este tipus de fotografies B/N amb tota la gamma de grisos.

    Nacho, he actualitzat l´entrada amb un enllaç a un dels teus articles. Quan he vist el comentari que has fet, m´he dit: com és que un murer no té un article de Turballos??? He revisat el blog i allà estava, tan bonic. Si vas per allà, li dones records a Vicent de Carles, el germà de Marc i Xelo.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.