dimecres, 11 de març del 2009

237. Passatge de l´arquitecte Gaudí. Alacant (1993).

6 comentaris:

  1. Molt, però que molt bonica!!! Una llàstima que tiraren la casa eixa tan típica (no sé si formaba part de la ceràmica). Esta és la ximenera de l'institut. No sé si t'enrecordes que eixa ceràmica tenía dos, l'altra una miqueta més a la dreta de l'imatge, però com sempre per fer els projectes des.d'el despatx i sense tindre en conter res, caia dins d'un bloc de la cooperativa de l'Hercules i mira: la van tombar.

    ResponElimina
  2. Existe una asociación en BCN que lucha porque Gaudí tenga calles dignas en las ciudades españolas. No creo que un callejón sea la mejor calle para Gaudí...

    ResponElimina
  3. A mi també em va cridar l´atenció, quan vaig rescatar el negatiu, la caseta aquella que ix en primer pla, davant la xemeneia: quina pena no haver-me acostat més o haver fet una altra foto de més aprop.

    Quant a l´associació de BCN, Alfredo, sí que podrien haver buscat alguna cosa millor per a Gaudí!

    ResponElimina
  4. Aayy carles... que cuanto más te acercas a mi barrio de la infancia más me tocas el corazón...
    me acuerdo de los azulejos de la farmacia de la izquierda y de los ladrillos tipo piedra del local de la derecha, y de este callejón mal asfaltado. Aquí vine una vez a un pequeño taller de fotografía para que me repararan una cámara automática que tenía.
    Seguirá todavía?? Mira, quizá hasta te venga bien!! jajaj

    ResponElimina
  5. La casa era preciosa, yo creo que no pertenecía a la cerámica, sino que era uno de tantos almacenes que existían por la zona...
    Es un efecto de la perspectiva que parezca pegada a la chimenea, pero estaba relativamente alejada y pegada a la manzana del pasaje Gaudí.

    Yo escuchaba los ruidos de los talleres que había por allí desde mi ventana. Y siempre veía las montañas de tejas de la cerámica cuando caminaba por detrás de "las plazas"

    Por esa zona también están el pasaje "Eduardo Torroja" y el "Leonardo Da Vinci".

    ResponElimina
  6. Rubén, el taller de fotografia crec que estava al Passatge E. Torroja, i s´anomenava -o s´anomena, no ho sé- "Cine foto Botella". Més d´una i més de dues màquines he portat allà per fer la ITV!!!

    Era una passada i tenien unes càmares superantigues.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.