dijous, 24 de juny del 2010

412. Ells ja hi són, entre nosaltres. L´horta d´Alacant (2010).

7 comentaris:

  1. Les fotos magnífiques, el fenomen dels caragols curiós, però el títol de l'article torna a estos animalets...inquietatnts!!!

    ResponElimina
  2. Os lo dije !!! Os lo dije !!! Quien es el loco ahora ???

    ResponElimina
  3. Hi ha un fotògraf que té un document impagable sobre estos fenòmens estranys en forma de caragol, tinc la imatge al cap però no me´n recorde com li diuen al fotògraf i, per tant, no puc posar-vos un enllaç. La foto és inquietant i aterradora, veuré si entre en algun foro de fotògrafs sabuts i em diuen el nom de l´autor i m´enllacen la foto, a veure qui està boig ací.

    F. Mulder.

    ResponElimina
  4. Quin por!

    La quarta foto és impressionant, pareix una massa de caragols recoberta d'una miqueta d'escorça, fent forma de tronc.

    ResponElimina
  5. En la quarta foto encara en falten caragols. Si amplies la foto, veuràs com a l´esquerra del tronc estan les marques redonetes de les baves de molts altres: segur que algú es va fer una caragolada monumental.

    ResponElimina
  6. Sí, sí, mare meua! I a mí que no m'agraden gens... És curiós, la quantitat de caragols que hi ha hagut enguany, la meua xiqueta va flipar un dia que trobaren ella i la suea mare millars i millars de caragols a un carrer del poble on hi ha un solar. Sols a eixe carrer. És sorprenet el comportament d'estos mol.luscos.

    ResponElimina
  7. Per a ser més precisos, una bona part d´ells són -com acabe de demostrar- extraterrestres que adopten la forma de mol.luscos.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.