dimarts, 15 de juny del 2010

411. La primavera al carrer Alonso Cano. Alacant (2010).

4 comentaris:

  1. Precioses les fotos. La veritat es que hem tingut enguany una primavera plena de flors i verdor per tot arreu. Quan anava a treballar, al eixir de Mutxamel, era una passada vore tot el camp ple de eixes flors i eixos colors tan bonicos.

    ResponElimina
  2. M'agrada molt la nova capçalera del teu BLOC.Seguisc amb molta freqüència les teues publicacions i sempre em sorprenen.
    La veritat és que hem tingut una primavera molt florida, per la zona de la muntanya feia temps que no es veien tantes roselles, de segur que hagueres tret unes fotos increïbles, com sempre.Salut.

    ResponElimina
  3. L'oracle parla: tots els terrenys que es veuen a les dos fotos, eren propietat de Marco (el del femer) i també el fundador de Masatusa (Marco y Sánchez). De fet el xalet que es veu a la dreta de la segona foto, és de la seua filla.

    ResponElimina
  4. Estes primaveres plenes de flors, verdor i, sobretot, frescor, crec que les agraïm una mica més els que ens hem criat a la muntanya, perquè a estes altures a Alacant fa habitualment una baaaaaaasca insuportable: és curiós, quan fa 30 graus més humitat la gent ací diu "caloreta" (la mare que vos va parir, caloreta...); i en els pobles d´interior no és gens estrany sentir, quan fa -3 graus, les iaies-amb rebequeta-tirada que diuen... "xe, Mari, quina frescoreta fa" (la mare que les va parir, frescoreta...).

    Oracle, he d´enviar-te una foto que no sé on vaig fer, a veure si per casualitat et sona. Serà difícil: sols es veu un cotxe, una pintada i, com a únic referent, el cantó d´un carrer. La foto la podrien posar els de AV per a il.lustrar un article d´eixos reivindicatius que fan de la "Ronda Nicolás Peris".

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.