dimarts, 23 de març del 2010

392. “Cadillac solitario”. Postiguet (1992 o 1993).

5 comentaris:

  1. Pero que grande !!! R5 Solitario !!! Joder, en alguna realidad paralela esa foto fue la portada del disco...

    ResponElimina
  2. MOlt bonica la foto! I el r5 el millor cotxe del món! Jo vaig aprendre a conduïr amb un verd, de mon pare. Quins records!!

    ResponElimina
  3. Sabino Méndez ha explicat en alguna ocasió que allò del "Cadillac" és una llicència poètica, i que estes coses normalment passaven -segons l´època- o bé en un 600/850/Opel Corsa/Clio/Ibiza i, perquè no, també en un R5.

    ResponElimina
  4. Carles, si te interesa tengo la más que recomendable biografia de Sabino mendez "Corre , rocker, corre" SI quieres te lo presto junto con lo de Barcelona Rebelde que tenemos pendiente

    ResponElimina
  5. Encantat de la vida. I per correspondre et portaré -quan fem la deriva "Camino de la Muerte", si és que no el tens- un que no esmentes en la teua entrada de Jardiel Poncela a "No en Portland" i que et vaig citar en un comentari:

    Enrique Jardiel Poncela, EXCESO DE EQUIPAJE (Mis viajes a Estados Unidos; Monólogos; Películas; Cuentos y cinco kilos de cosas más).

    També hi ha un llibre de Cortázar que sempre que el veig me´n recorde de tu, "Los autonautas de la cosmopista", no sé si el coneixes però mola...com viatges tant i eres tan cronopi i surreal!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.