diumenge, 7 de febrer del 2010

373. C/ del Teatre. Alacant (1995).

4 comentaris:

  1. I desprès diu que no fa història. Ara mateixa els dos locals ja no són el mateix. A la dreta a Rodier Homme, hi ha una joieria mega-luxosa (Van gold) amb segurata secreta a l'exterior (ja han atracat un parell de voltes) i a l'esquerra una pastisseria. El que no sé és si això de "catalana" era la Banca Catalana...¿la de Pujol?.

    ResponElimina
  2. El tipus de lletra és igual que el del logo de "Banca Catalana", així que si devia ser una sucursal, aleshores -1995- ja dins del grup Bilbao-Biscaia després dels embolics aquells que va tindre Pujol.

    El que no sabia jo i m´has deixat bocabadat i ple de misteris és allò del SEGURATA SECRETA, què guai, a partir d´ara em fixaré quan passe per allà.

    Es turnarà amb altres companys?
    Què fa per a mantindre l´anonimat?
    Passeja amunt i abaix durant x hores mesclant-se amb els vianants?
    Es metamorfoseja en mobiliari urbà -farola, semàfor, test amb plantetes...- i des d´allà ens observa detingudament???

    ResponElimina
  3. Jo crec que fa el mateix d'aquell senyal tímid ,jejeje. Deu de tindre una finalitat disuassòria, perque ja veus que Franks també ho ha vist. En canvi a Amaya hi ha una tipa amb uniforme militar darrere de la porta, que lleven les ganes de entrar a mirar qualsevol piedrecica pal deo.

    ResponElimina
  4. Franks, el forn-pastisseria és d´una cadena d´eixes que s´estilen ara (Calentito/Baguettalia/Panishop o alguna cosa d´eixes de pans congelats).

    Continua el misteri!!! Segur que un dia d´estos faig una ruta "joiera", primer al Van Gold a veure (o a intuir) al "metamorfosi" i després a Amaya, a veure a la Rambo de la "piedrecica pal deo".

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.