dissabte, 17 d’octubre del 2009

326. Els cavallers de la pólvora, dins la “Setmana cultural d´Orà a Alacant” (1987). O tempora, o moros!


L´any passat (28/06/2008) El País va publicar a la secció “El Viatger” esta foto acompanyada del text que podeu trobar ací:

"Xe, açò ho he vist jo a Alacant!", em vaig dir. Ací està la prova, al Postiguet, vint anys enrere. Un article del Levante (20-3-2005) molt interessant sobre les relacions Alacant-Orà porta una foto de Carratalà que m´ha ajudat a datar un reportatge fet… l´any 1987!:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

5 comentaris:

  1. Quines fotos més boniques i quina entrada més grandiosa! Com sempre fent història d'un temps recent. Enhorabona!!!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies, Paco. M´ho he passat molt bé escanejant les fotos perquè, en aquell temps, sols vaig positivar dos, la primera que he posat i l´última; les altres soles les havia vist "en negatiu".

    També m´ho he passat molt bé imaginant-me com hauríem rebut actualment aquests "cavallers de la pólvora" després dels esdeveniments del 11S... haurien prohibit l´acte???

    ResponElimina
  3. Impresionante. Me parece alucinante que un acto de ese tipo se llevara a cabo en nuestra ciudad. Carles,eres el cronista alternatiu de la ciutat...

    Argelia siempre ha sido una de mis espinitas . Tan cerca, tan lejos. Hace unos meses lei un post del Maestro Gourmet Randolo sobre una visita a un restaurante en Oran y me dio una envidia terrible.

    Tambien conoci a una chica vasca que a finales de los 80 se fue de mochilera y me conto historias alucinantes.Es una pena que despues de la terrible debacle sociopolitica que sufre con el auge del FIS,el golpe de estado militar entrara en una dinamica tan terrorifica...

    Carles, me has inspirado !!!

    ResponElimina
  4. Gràcies per fer una ullada a estes pàgines, Victòria. I tu, Paolo, ves preparant un viatget per Arger i ens ho contes al teu blog.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.