dilluns, 27 de juliol del 2009

316. C/ Heliodoro Guillén (postaletes amb colorins). Alacant (2009).


5 comentaris:

  1. La paret del final del tot, és de una casa que té entrada també per la plaça del Pont i el C/La Balseta. Els fills eren companys meus de l'escola i segons ma mare eren tots molt guapos: els fills, el pare i la mare. A la mare (no sé si viu encara), sempre le he vist paregut a Maureen O'Hara, però en morena i sí que era molt guapa. Els fills a voltes els he vist per ahí de comisionats de alguna foguera i tot això. La casa (a la que ma mare sempre es referia com "la parra"), tenía un jardinet interior que jo veia molt gran (supose que no ho serà tant).

    ResponElimina
  2. elkiko, ets enciclòpedic, la elkikopèdia, ets.

    ResponElimina
  3. Elkiko té en el bascoll una entrada USB per la qual carrega dades al disc dur (tipus MATRIX) i per això s´ho sap tot.

    No m´havia fixat mai en este carreronet: està sempre decorat així, amb guitarres, garlandes i cosetes penjant??? Quan estava fent les fotos van eixir de la casa amb colorins dues turistes estrangeres i vaig imaginar que la casa era una pensió d´"estrangis"... quin misteri!

    Un altre dia passaré a veure si veig a Maureen.

    ResponElimina
  4. Sí: has descobert el meu secret, jejeje. Lo que pasa és que tinc ja la meua edat i clar: parlant del barri, sempre hi ha alguna cosa que dir. Se ha de tindre en compter que era (no sé ara mateixa), com un poblet xicotet dins d'una ciutat també xicoteta. Ja fa molt de temps que no he entat per eixe carrer, jo també aniré un dia d'estos. Per cert: durant molts anys l'entrada al carreró tenía un marc d'una porta (mai porta), pot ser que fa molts anys, fora privat (igual ara als documents de propietats ho siga encara).

    ResponElimina
  5. jajajajaja

    elkiko amb connexió USB! Sabia que hi havia alguna cosa rara!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.