diumenge, 12 de juliol del 2009

305. El carro de les perilles. Esplanada (1993).

7 comentaris:

  1. Sempre que veig la paraula perilla, m'enrecorde de una de les coses més curioses que he vist mai i va ser a Benidorm, fa uns quinze anys, que en la festa de la Carxofa (ni idea de si és típica, ancestral o inventada), va actuar un home esquelètic al que li dien "El tragaperilles d'Alacant" i que efectivament mastegaba perilles, sense ferse sang ni res. Jo crec que era una espècie de fakir...

    ResponElimina
  2. A Benidorm es veu cada cosa...

    http://www.elpais.com/articulo/Comunidad/Valenciana/Benidorm/magico/picante/elpepuespval/20070822elpval_8/Tes

    ResponElimina
  3. Secundo la moción, quien pillara esas fotos !!! A mi creo que en la recuperacion de la memoria urbana alicantina, epocas mas recientes e igual de interesantes no se les da la importancia que tienen.

    ResponElimina
  4. Tinc molt poqueta cosa: alguna de "La Naya" i també d´un pabeto que hi havia a l´esquerre del C/ Argensola (ara crec que hi ha una teteria) i que no me´n recorde del nom. També recorde algunes en un pub al Passeig de Ramiro, a l´esquerre de la Biblioteca.

    És una pena i em fa molta ràbia. Crec que tenia por d´anar amb la càmera per allà, ja que aleshores es tractava d´una zona molt més "canalla".

    ResponElimina
  5. El pub del Paseito Ramiro era uno que se llamaba "La revolica! ??? Es una pena y un misterio al mismo tiempo como en esa zona no hay unos cuantos bares o pubs que funcionen de manera razonable... Pero bueno...que les voy a contar ? Yo el Sabado estuve de paseo mortecino y malrollero por el centro y la verdad es que tenemos un centro...

    ResponElimina
  6. Pues fíjate que a mí me pasó como a alacantí: que lo ví un poco mejor. Pasé por la calle Sant Francesc (la grande, jejeje) y ví que en la C/Golfín, habían puesto una barandilla en el centro, muy chula de acero inoxidable y unos maceteros. Quedaba bonita. Y en la plaza de Correos, una de las cutre-fachadas cubiertas pro las lonas absurdas, está siendo remodelada por Traza (que de momento es una cierta garantía).

    ResponElimina
  7. Ahhhh, síííí, Paolo, "la Revolica", se m´havia oblidat. Allà feien recitals de poesia i per això de tant en tant em surt la vena rapsoda-jo-què-plasta-de-poesietes-que-posa-este-tio i que ja em sabreu perdonar…

    Okikle (¿¿¿pronunciat "Okaikol"???), al carrer Golfín ja li he fet més d´una foto amb la barana (a més d´aquella del "Fucker"). Li tinc molta estima al carreronet perquè hi havia la cafeteria Arniches -finals del 80, als baixos de la casa on va naixer l´escriptor; ara crec que hi ha una tenda de tatuatges-, que tenia tauletes al carrer i s´estava de fàbula (Paolo, la de "conyaquets" que em tinc fets allà...). També tenia una paret molt fotogènica que utilitzava de fons per a fotografiar a les amigues: quedaven molt boniques, totes. La tenda de tatuatges ha respectat i millorat la façana i per això queda tan xulo el racó. A veure si cundix l´exemple en els altres comerços del carrer.

    Franks, jo vaig passar la joventut al Barri. “La Zona” ja em va pillar gran, sense treball (la crisi de principis del 90), sense peles… snif!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.