dimarts, 26 de maig del 2009

280. El balcó dels donyets. Carrer Trafalgar. Alacant (2009).

8 comentaris:

  1. Jejej, la veritat és que no he entés mai eixe balcó...
    Per cert: ja sé una nova paraula (donyet no la coneixia).

    ResponElimina
  2. Yo tengo una pregunta !!! Cuando hicimos la deriva, me parecio que Elkiko comentaba que el barrio de santa cruz fue "andalucizado" en algun momento teniendo el aspecto que tiene hoy en dia que efectivamente recuerda a alguna ciudad andaluza . (Sobretodo en Semana Santa) Esto es asi o es una confusion o autosugestion por mi parte ???

    ResponElimina
  3. Clar, no entenies el balcó perquè no sabies que era un balcó de donyets, i ara ja tot cobra sentit.

    Paolo, allò de la Santa Creu no ho has somiat, crec que va ser cosa d´un alcalde que va regenerar la zona andalusitzant-la, però això t´ho explicarà millor Elkiko (crec que hi ha algun article o d´A. Vivo o de Som fills del poble on es parla d´això).

    ResponElimina
  4. Efectivament: ho vaig contar en la "deriva". El Casc Antic (no massa Santa Creu que sempre ha segut algo més blanquet) era com el de la Vila, amb les façanes de colorins i els marcs de les finestres i portes, en blanc, però la misèria de la posguerra, va fer que tot estiguera en molt mal estat. Per això un alcalde de barrio ,al que li deien Ramón Quiles, als anys 60 va regalar a tots els veïns cal, reixes per a les finestres i va posar a cada costat de cada porta i finestra, un aro en tal de penjar ahi unes plantes. Ma casa mateixa, tenia la planta baixa de cement, però la primera que encara estava snse refer, tenía restos de haver segut groga.
    Crec que vaig a posar 3 o 4 fotos que tinc per ahi d'aquell temps.

    ResponElimina
  5. Paolo2000: Encyclopaedia britannica.
    Carles: Bandido de profit.
    Juáaaaaa!!!!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.