diumenge, 12 d’abril del 2009

257. Capvespre des del carrer Los Montesinos. Alacant (2009).

9 comentaris:

  1. L'edifici que està en primer terme, si no l'acaben malament o canvíen d'opinió (tot pot ser), sgurament quedarà molt bonico perquè a l'atreviment dels seus voladissos, cal afegir els colorins a que el pintaran.

    ResponElimina
  2. Sóc Elkiko, no em deixa posar la contrasenya...brrr

    ResponElimina
  3. Jo també estic fent el seguiment a l´edifici, perquè en el cartell de la promoció -a peu d´obra- sembla molt bonic, com dius tu, amb els colors i els voladissos.

    Aprofite per a preguntar a l´oracle perquè estic gos i no m´apetix anar al mapa de carrers: el Passatge Amerigo... és el que actualment ocupa l´hotel? La pròxima foto és allò però no estic massa sefur del nom del carrer.

    Gràcies.

    ResponElimina
  4. Sí, efectivament eixe és.
    De res.

    ResponElimina
  5. Yo es que veo esta foto y me vence el desanimo, no veo casas a ocupar por alegres familias con bonitas vistas o progreso y desarollo urbano, solo veo los vestigios modelo economico fallido... Brotes apocalipticos que le dan a uno...

    ResponElimina
  6. Però quin pessimisme! Si ara estem assistint als albors d´un nou i revolucionari sistema financer mundial sense bombolles. Els pisos els compraran o els llogaran d´una forma molt més racional i tots anirem menys nerviosos per la vida. Ara canteu amb mi "Cumbaiàààà, senyòooor, cumbaiààààà".

    ResponElimina
  7. El cas és que els descampats, van a ser ajardinats (ja vorem quina mena de vegetació) amb els diners del plan del govern...i tot serà més luxós i el futur més clar i lluminós, i ara canteu amb mi: vivaaaa la genteeee, la hay donde quiera que vaaaas!...

    ResponElimina
  8. Jajajajajaja, han disipado todos mis miedos sobre nuestro sistema financiero-inmobiliario ! Voy a darme una vuelta por alguno de los PAUs para insuflarme de energia y positividad! ; )

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.