divendres, 27 de març del 2009

244. La magnitud de la tragèdia. Balnearis del Postiguet (1993).

7 comentaris:

  1. jajajjaja! señores!! Carles vuelve a lo grande!! (nunca mejor dicho!)
    qué escena, qué nombre... impecable


    Sólo un lamento: qué rabia no acordarme de esos últimos restaurantes que sustituyeron a los balnearios del postiguet. Mis padres siempre preferían que fuéramos a la albufereta o a la playita de enfrente del Camping Bahía (Almadraba).

    ResponElimina
  2. Jajajajajaj,efectivamente, muy grande la foto en todos los sentidos...

    A mi si se permite, se me ocurre otro subtitulo en ingles:

    Magnitude of Tragedy: Or how the bikini operation did go so wrong.

    ResponElimina
  3. Jejeje , sí és un gran artista amb el toque del humor més gran encara!. Els pavellons eixos van substituir als que se van construir als anys 50 i eren blanquets i amb sala de festes damunt i tot. Estos eren tres, els dos dels laterals diàfans per baix i el d'enmig amb la planta baixa amb restaurant i els serveis de la policía local, botiquí i tot això. La façana era de railite blanc i blau.

    ResponElimina
  4. jajajajajajajajajaja!

    mestre!

    ResponElimina
  5. Carles, tu cámara de "negativos especiales" era como esta?? http://foto.microsiervos.com/camaras/bessa-iii-voigtlander-667-telemetrica-medio-formato.html

    ResponElimina
  6. Ostras, quina xulada!!! Feia segles que no veia una càmara nova amb fuelle (no sé com es diu en valencià). Les de fuelle solen ser maquinotes de plaques, amb negatius de mida 9X12 i més grans, imagineu-vos la qualitat d´allò!

    La mida del negatiu de la meua és la mateixa que este model, 6X6, però canvien algunes coses, com per exemple l´òptica: la Hasselblad que tinc té un cristal.lets meravellosos, els Carl Zeiss Planar, nitidíssims i que no distorsionen gens ni mica. Com a curiositat dir que són el model que s´emportaven en els primers viatges a l´espai. Quant a la qualitat, li pega mil patades –i 2000- a la digital que tinc ara, però el problema són els carrets, cada vegada més difícils de conseguir i de que te´ls revelen amb un mínim de qualitat.

    De tant en tant m´entra enyorança. Quant que m´agradaria tornar a fer-li algun carretet!!!

    Et pose l´enllaç al model de Hasselblad per a que veges quina cosa més bonica.

    http://www.clickondavid.com/500cm.html

    ResponElimina
  7. Una altra curiositat dels negatius Hassel és que tenen “marca de la casa” i jo, com una mena de petit homenatge, la pose quan puc. Si et fixes, en moltes fotos deixe un marquet negre: això vol dir que la foto està sencera, que no he tallat el negatiu per reenquadrar; i, si tornes a fixar-te a l´esquerra del marquet, cap a la meitat, veuràs dues petites incisions: esta és la marca Hassel.

    Crec que en algunes fotos de Deltell també les he vist.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.