dimecres, 26 de novembre del 2008

162. “Dentina y ungüento universal Cañizares”. Farmàcia a l´Avda. Alfons el Savi. Alacant (1999).

"Los granos, panadizos, panales, tumores, golondrinos, fístulas, llagas, úlceras, caries de los huesos, abcesos escrofulosos, etc., etc., son curados en breve tiempo con este privilegiado remedio".

8 comentaris:

  1. Ohhhh! és el colmo! pensava que mai més tornaria a vore estos murals que me han acompanyat tota la vida. En un principi estaven ensamblats amb unes estructures de fusta i desprès les van llevar. Segon sembla, la farmàcia com a llogaters, tenen dret a tornar a un nou local al mateix puesto, però amb una façana més xicoteta i crec que li van oferir els taulells a l'Ajuntament, que ni va contestar. A saber si els hauràn vent o que...

    ResponElimina
  2. Dios sabe cuántas veces habré paseado por delante de esa farmacia cuando era pequeño y bajaba con mi madre al centro a comprar a Simago.

    que recuerdos!....

    ResponElimina
  3. Es una foto deliciosa, como todo tu blog

    ResponElimina
  4. M´alegre moltíssim que la foto vos porte records bonics.

    No he conegut ni he provat el "ungüento Cañizares", però cada vegada que passava per la farmàcia i veia els murals em venia al cap un potingue que tenia ma mare per casa gairebé fossilitzat, el "Linimento Sloan", què fort. He trobat en una pàgina la foto del producte, amb una estètica meravellosa.

    http://www.eselx.com/ficha.aspx?canal=teacuerdas&wv=100|101|6390

    ResponElimina
  5. Pense ara que, amb les propietats dels dos i ben combinats els seus elements, igual aconseguíem la immortalitat.

    ResponElimina
  6. Digo lo mismo que Elkiko, gracias por haber salvado en una de tus fotos este recuerdo. No sé si volveremos a ver estos anuncios, pero con tu foto quedan guardados para siempre. Tenemos mucha suerte de que un día decidieras fotografiar tantas cosas, y de que ahora las compartas. Yo también creía que no volvería a verlos.

    ResponElimina
  7. Pero qué demonios serán Abcesos Escrufulosos????

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.