divendres, 3 d’octubre del 2008

120. “Billares y deportes Ayuso”. Mercat Central. Alacant (1992).


4 comentaris:

  1. I la parada de "amotocarros" de la porta...Precisament ahir vaig estar fent unes fotos de la zona i vaig traure l'escala d'eixa casa, concretament la de Capità Segarra 6 (el cantó oposat al de Ayuso).

    ResponElimina
  2. Em va pegar pels motocarros, els 2 CV i els Seat 600 una temporada. Si no fóra per la despesa de gasolina, em comprava ara mateix un motocarro i me´l "tunejava" (que diuen ara) d´allò més per a passejar per Alacant.

    Veuries tu quin espectacle!

    Veig que ja vas soltant-te amb la càmara nova i fas "interiors": com és eixa escala de C. Segarra?

    ResponElimina
  3. Me encantan los motocarros!!!!!!! nunca podré olvidar su sonido. Carles: cuando quieras hacemos un especial alicante en motocarro en alicante vivo y contamos un poco su historia!! prepara tu arsenal!!


    Si hicieras lo de tunear el motocarro serías un ídolo de masas. Piénsalo, podría ser como el del anuncio del VW Polo "Marco Polo". jejeje, ahora los venden modernitos, pero no tienen ese encanto.

    ResponElimina
  4. Podríeu -els de "Alicante Vivo"- tunejar una flota de motocarros i elaborar una campanya de publicitat novedosa. La idea seria fer coincidir l´eixida a la venda de "Retratos de una ciudad dormida" amb una sèrie de punts de venda mòbils, els motocarros plens de llibres, disposats estratègicament per punts clau de la ciutat.

    Em compromet a fer les fotos de la moguda.


    (Què m´hauran posat hui en el sopar???)

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.