dimarts, 2 de setembre de 2008

103. Col.legi Públic “Pedro Duque” (en primer pla). Alacant (2008).


La gent es queixa dels barracons, però en realitat són mòduls ultramoderns semblants als de l´Estació Espacial Internacional, i per això li han posat al Col.legi “Pedro Duque” i tal.

El que no m´explique és per què hi ha els mateixos mòduls al CP Benalúa si aquest col.legi no té res a veure amb Pedro Duque.

Seguirem investigant.

6 comentaris:

 1. Fantástico, Carles, genial foto con texto repleto de ironía. A ver cuándo te pasas por el CEIP Benalúa y le haces una de tus fotos a ese vergonzoso edificio.

  ResponElimina
 2. "en primer pla", anda que jajajaaaaaa

  ResponElimina
 3. Doncs sí, Ernes, tinc un deute pendent amb el meu anterior barri, el de Benalúa, ja que fa temps que no faig fotos per allà (i això que els meus pares viuen al C/ Carratalà). Apuntaré en la llibreta de "coses per fer" una bona passejada pel barri.

  Respecte al que diu elkiko, sembla que el centre comercial estiga a punt de menjar-se l´escoleta: de moment, ja estan forrant-se venent els llibres de text...

  ResponElimina
 4. què bona la foto!

  Sembla que l'escola és una secció del carrefour, tipus la secció d'oportunitats o alguna cosa de l'estil.

  Benvingut de nou.

  ResponElimina
 5. Gràcies pel comentari i benvingut tu també de les vacances, Alfredo.

  La foto té molt a veure amb la secció "educació" del teu últim article: com gran part dels diners d´educació se´n van a la concertada, ens queden ací barracons de saldo o "oportunitats", com ben dius.

  ResponElimina
 6. Jo ho trobe incomprensible, aquesta és la veritat. No entenc com pot ser que pares i mares que porten els seus fills a estudiar a un barracó puguen ser votants del PP.

  Ho pensava l'any passat a les municipals. A Benalua, tot i el ficus, tot i els barracons, va guanyar el PP.

  És a dir, no és una qüestió ideològica, és una qüestió de sentit comú. Fa por pensar que els valencians l'hem perdut.

  ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.