dilluns, 28 de juliol del 2008

98. “Instalaciones pesqueras”. Port d´Alacant (1993).

5 comentaris:

  1. Ohhh, quina foto més espectacular!!! No m'enrecorde exactament a on estava, però supose que seria al que se anomenava "Port peixquer", ´¿seria la llotja peixquera?. Supose que ja no existirà...

    ResponElimina
  2. Era allí, sí, però no m´han deixat constatar si encara està l´edifici o no.

    Et conte. Quan vaig escanejar la foto, la setmana passada, vaig anar cap allà per l´entrada de sempre (al fons del Panoramis, per l´Institut Marítim eixe), però ho han tancat. Ara -tu supose que ho sabràs però jo ho desconeixia- s´entra per l´estació de Múrcia (o de Benalúa, per si ens llig Rubén). Però, s´ha de tindre un permís de l´Autoritat Portuària!!!

    Quan torne de les vacances d´agost intentaré conseguir el permís o, directament, portaré als vigilants un suborn en forma de cuixot, a veure si hi ha més sort.

    ResponElimina
  3. Este matí mateixa, he vist l'edifici, però de lluny és a dir: existix encara, juntet a l'institut marítim. Per lo vist no li queda massa temps de vida...

    ResponElimina
  4. Peròooo... has conseguit entrar dins de les intal.lacions del port? Com? Has demanat permís o ara estan més "permisius". A mi se´m van llevar les ganes davant la reacció del guàrdia civil que controlava la porta d´entrada (supose que també ell compliria ordres), i no he tornat a anar per allà des de juliol.

    ResponElimina
  5. Per lo que es veu, sempre cal demanar permís, no deixen entrar a ningú. Hem anat amb un amic a fer fotos de les meravelles que tenen per allí.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.