dissabte, 12 de juliol de 2008

81. Plaça Sant Cristòfol. Alacant (1990 o 1991).


5 comentaris:

 1. Elkiko, cuál era la farmacia de agatángelo soler, la que se ve al lado de la carnicería con letras redondas o la que se ve en el edificio que hay junto a la calle labradores?

  Me he llevado una sorpresa, no sabía que antes los coches entraban por en medio de la plaza. Desde luego, es un sitio que podría ser tan bonito, y es toda una tragedia urbana. Aunque ahora esté fatal, hay que reconocer que antes era mucho peor! La entrada del parking se comía toda la plaza!

  ResponElimina
 2. Les dos: vull dir que l'original és la de les lletres modernistes (espere que la familia ho tinga guardat tot per ahí) i desprès quan ja estava ruïnosa la casa, pues es van traslladar a l'altra. Si: era una rampa de caragol horrorosa i enmig estàven els ascensors.Ademés, tot el carrer estava dividit en tres carrils per uns bordillos, en tal de dirigir el tràfic a la rampa.Pense que una de les coses millor pensades, va ser canviar l'accés al pàrquing tal com està ara.

  ResponElimina
 3. Dos cosetes: la casa de la farmàcia, era a on vivien ells (els Soler), però se entrava pel carrer Argensola. Altra curiositat: tant el local de la farmàcia nova (cantó al C/Sants Metges) con el que fa cantó al C/Llauradors, eren dos tendes d'ultramarins. Una d'elles era la "tenda de la Perpètua" (l'ama es deia així). El cantó que hi ha entre la carnicería i la nova farmàcia, era un forn (crec que de un tal Sr. Andrés).

  ResponElimina
 4. Yo si que me acordaba de esa entrada, aunque los recuerdos era borrosos. Ahora te has llevado las nubes...

  Un placer volver es estar "medio-onectado"

  Saludos!

  ResponElimina
 5. De vegades les fotos provoquen l´anomenat efecte "Eolo"...

  Benvingut.

  ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.