dijous, 10 de juliol del 2008

78. “Joyería Francisco Sirvent”. Alacant (1991).

4 comentaris:

  1. Déu meu, quins records!!!! encara el C/Bailen era uns dels més comercials de la ciutat. Però lo pitjor és que em sap molt mal, no reconeixer la tenda que hi ha a la dreta de l'imatge. A l'esquerra (que no se veu a la foto), si que estava la prefumeria de Reig (ja molt xicoteta) hereva de un gran establiment comercial que jo no vaig coneixer (El Timón), i que ocupava tota la planta baixa del magnífic edifici de Miguel López.

    ResponElimina
  2. ¿Sabéis? me recuerda a una tienda de caramelos que hay cerquita de la estación de autobuses, se parecen bastante!
    Está en pintor lorenzo casanova, al lado de una ferretería-cuchillería que también tiene muchos años. En la acera de enfrente, haciendo esquina a la estación y a la calle portugal, hay una papelería también con mucha solera.

    ResponElimina
  3. Ja no existeixen eixes tendes Rubén, les han tancat fa un mes o dos (els cartells si que estan), ara han penjat un cartell de Akra Urbana. La ferretería era "El palacio del cubierto", i la papereria (que si que està) es diu Aeroclub (crec).

    ResponElimina
  4. La papereria es diu "Aeroclub" perquè la xica que atenia (i que supose seria l´ama) estava als anys 80 en l´Aeroclub de la Uni fent fotocòpies. Després crec que l´he vista en una tenda de nines també al costat de l´estació.

    Tinc uns negatius de la part esquerre de l´edifici de Joyería Sirvent on -efectivament, Elkiko- hi ha el cartell "Teresa Reig: Perfumeria y cosmética". Promet escanejar-los prompte.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.