dimecres, 9 de juliol del 2008

77. Hospital Provincial. Alacant (1996).

3 comentaris:

  1. Respecte a eixe edifici i la seua restauració, sempre me he questionat dos coses: la primera es la pròpia conversió en museu. Jo hauria fet una residència geriatrica. Si, sembla una tonteria, però els que tenim certa edat, ja siga pels nostres parents , o pels dels amics o fins i tot pel nostre futur, sabem de la manca de places per les persones majors. És un problema molt greu i eixe edifici (que ja era un establiment hospitalari) tenia la superficie i massa altura de piso: dividit per dos havera doblat la capacitat.
    L'altra cosa, és simplement arquitectònica: no entenc per quina raó, li van llevar les persianes si l'edifici original estava concebut així.

    ResponElimina
  2. Hombre, la verdad es que siendo ya una dotación sanitaria, y con lo que cuesta crearlas, no hubiera sido mala idea. Eso, o hacer una permuta y construir un edificio nuevo y moderno para sanidad, a cambio de transformar el hospital en museo. Yo no recuerdo bien cómo estaba antes de la reforma. Estaba todo en uso? era un centro de salud?? la foto me ha sorprendido, parecía muy deteriorado.

    ResponElimina
  3. Crec que quan vaig fer foto estava tot abandonat (per això ho veus deteriorat), però això Elkiko segur que ho sap millor.

    Les mancances en política social són evidents: tenim els estudiants amuntegats en barracons (o en "módulos horizontales de habitabilidad", com deia algun polític) i a molts iaios malvivint per ahí.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.