divendres, 6 de juny del 2008

55. "Made in America" (21/22-6-1993)



3 comentaris:

  1. Jejeje, desde luego la primera foto, és genial :"Made in América" i les belleses baix. El entranyable Carlos III i quan jo era molt xicotet el Cinema Rio, d'estiu i molt més abans un trinquet. Això me porta al cap que per ahi tens una foto a fer d'eixes que t'agraden molt a tu (pel que veig): un home-anunci!!!! sí, se ha inaugurat el pàrquing del carrer Vicente Inglada (just on estava el Carlos III) i com se veu que no és massa conegut encara, pels matins hi ha al C/Calderon sobre tot, un xic vestit de roig passetjant.se amb una pancarta amb la P de pàrquing (i una fletxa) indicant el carrer de l'aparcament.

    ResponElimina
  2. EL CARLOS III!!!
    Casi se me escapa una lagrimita!!!

    desde luego tiene una composición muy buena, pero el componente emotivo me supera.

    Allí tengo una anécdota: me fui de nano con mis amigos a ver un "gran mito del cine": Space Jam. Si, esa de Michael Jordan rodeado de los muñecos de la warner bros...
    en fin, dejemos al margen el argumento

    resulta que arrancó la peli y al minuto se rompió algo. estuvimos un buen rato esperando, hasta que nos dijeron que no había solución. Total, que nos devolvían el dinero o nos daban una entrada para otro día, pero entonces las entradas eran una cartulinita de color rosa, azul o verde, que al pasar te la rompían por la mitad. Casi todos la tiraban, y mis amigos y yo nos tiramos al suelo a recuperar las nuestras. Además, nos llevamos unas cuantas más, por lo que salió muy rentable la tarde. Salimos con paga extra, pero bueno, hubo unos cuantos que se quedaron sin su devolución, jejeje

    cómo me acuerdo de sus paredes tapizadas y de su entrada!!! a ese cine llevé por primera vez a una chica!!

    ResponElimina
  3. Ja anem coneixent-nos, ja... allò de l´home-anunci, promet. El que passa és que hi ha un problema: ara per ara, NO TINC CÀMERA!!! PORTE SIS MESOS SENSE FER CAP FOTO!!! ESTIC QUE M´ARRAPE LA CARA!!!

    Vaig decidir que el 2008 deixaria l´analògic, perquè em resultava difícil i car revelar els negatius de color ja que molts laboratoris coneguts anàven tancant (per exemple, Colormatic a Alacant). El B/N ja el vaig deixar fa temps.

    Ara ja he estalviat un poc i segurament a finals de juny tornaré a la càrrega. Si continua l´home-anunci, aniré per ell.

    Rubén, no m´estranya que la foto et pose emotiu. Allò de les primeres cites en el cine... marca molt!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.