dijous, 22 de maig del 2008

40. Grafit (1993). Avda. Xixona. Alacant.


Alicante Vivo va publicar ahir un article titolat Murales de Alicante i, d´entre molts altres, parlaven d´un dibuix que van fer al costat de la plaça de bous. Com que tinc fotos a l´abast, les pose per si voleu fer una ullada. És una pena que estiguen en B/N, però en aquell moment el meu pressupost no em permetia massa alegries.

En els comentaris a l´article Kiz va posar els enllaços a unes fotos de color d´aquest dibuix i d´un altre, que torne a copiar ací:

http://koolkiz.com/tmp/plaza2.jpg

http://koolkiz.com/tmp/plaza1.jpg

Y també apunta que “respecto a los autores, principalmente los hicieron Tom Rock y Loco13. Desconozco si colaboraron más personas”.

En fi. Quanta intertextualitat blogguera i quanta interconnexió!

5 comentaris:

  1. En fi. Quanta intertextualitat blogguera i quanta interconnexió!
    jajajaaaa!
    Saluts.

    ResponElimina
  2. Pues sí que ha sido una suerte que los tengas!! iré recopilándolos y trataré de hacer algún artículo al respecto.
    Otra cosa que me encantaba de la plaza era la zona central con sus palmeras. Aunque siempre estaba llena de coches, probablemente de todo tipo, en mi mente sólo la imagino con motocarros, furgonetas citröen y renault "cuatro latas" y cosas así... y el poste con el teléfono para los motocarros!! ayyy!!!
    Cuando la levantaron para hacer el colector, aparecieron los raíles del tranvía. Qué rabia no haber tenido cámara...

    ResponElimina
  3. Mira! No me´n recordava jo que també hi havia una parada de motocarros allà, tens tota la raó. Jo també recorde la part central de la plaça perquè quan estudiava en la Facu tots els autobussos eixien d´allí.

    Em va pegar una temporada per fotografiar Seats 600, Citroëns 2cavalls i motocarros, i d´estos últims tinc algun fotografiat en el Mercat Central, crec que en un lloc on posava "Deportes Ayuso" o "Billares Ayuso".

    ResponElimina
  4. Lo de Billares Ayuso, és el cantó de Velázquez 1 amb la plaça de Balmes (bueno, ara ja no existeix, crec que és una perfumeria), una casa que van rehabilitar i vendre per pisos. Ara , segons han dit, ho faran amb l'altra part, la que dona al carrer Capitán Segarra.

    ResponElimina
  5. Exacte, Elkiko. He revisat el negatiu i en la part que dona al mercat posa "Deportes Ayuso" i en Velàzquez "Billares Ayuso".

    Quan passen Fogueres posaré la foto, amb el motocarro.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.