dimecres, 21 de maig del 2008

39. Cine Ideal (1995). Avda. de la Constitució. Alacant.

La foto va dedicada a Juan (El Mortero), Mª Jesús i Elkiko, perquè tenen records ben bonics del carrer, del cine… i de la bàscula que hi havia a fora (mireu la fotografia nº 9, “Bàscula de l´antic cine Ideal -1992 o 1993-).

He penjat la imatge a una resolució un poc més alta i així podreu veure quina pel.li feien aleshores (era desembre i sembla que la cosa anava per als xiquets).

5 comentaris:

  1. Pocahontas!!!
    Madre mía, pero si es que cerró prácticamente ayer...
    cómo me duele verlo...

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per la dedicatòria! Jo sempre asocie el Ideal al "gallinero" i a la calor que vaig pasar veient Aeropuerto (que nevaba) i jo abanicantme amb la tapa de una capsa de xancletes que me acabava de comprar en una tenda del carrer Pascual Pérez (no se si seria Calzados de Goma o Calzados Chacón --más fuertes que un león--).

    ResponElimina
  3. Hola després de ferte un comentari molt extens... fum se ha borrado.
    Ja estic farta de que sempre empasse lo mateix.
    auh! un abrazo y gracies per la dedicatoria

    ResponElimina
  4. Muchas gracias por la redicatoria!
    Esa calle me encanta, lo que ocurre es que no tengo tantos recuerdos como el kiko, evidentemente. Cada vez que pasopor la calle me acuerdo del Cafe Colon, mira que era bonito.

    Por cierto a mi tambien me pasa eso de que se me borren los comentarios, para prevenirlo copio lo que escribo en el portapapeles, asi si se me borra solo tengo que "pegar".

    Saludos y gracias de nuevo.

    ResponElimina
  5. Pues Juan: no tens tants records per una sola raó: ets molt més jove que jo. Però jo te asegure una cosa: amb els mitjans d'informació, tractament d'imatges i sobre tot per internet, quan tu arribes a la meua edat, sabras moltissim més que jo, que me fie únicament de la meva memòria i de pot ser alguns retalls de periòdics (i això que amb les mudances he perdut casi tot). Ni puc preguntar als meus majors perquè no estan i ni tan sols a la meva germana (que és una miqueta més gran que jo), perquè me diu: i com te pots enrecordar d'aixòooooooo?.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.